Sonntag, 7. Juni 2015

[Food] Tortilla-Wraps mit Thunfisch, Mais und Salat // Tortillas with tuna, corn/maize and salad


*Please scroll down for the english recipe!

Rezept Tortilla-Wraps mit Thunfisch, Mais und Salat


Zutaten

4 EL Naturjoghurt
4 TL Olivenöl
2 TL Weißweinessig
2 TL Dijon-Senf
200g Thunfisch
200g Mais
Salat
Pfeffer, Salz, Oregano, Curry, Zucker
2-4 Weizen-Tortillas

Für 2 Personen

Rezept Tortilla-Wraps mit Thunfisch, Mais und SalatRezept Tortilla-Wraps mit Thunfisch, Mais und Salat

Zubereitung

Den Naturjoghurt mit dem Olivenöl, Weißweinessig und dem Senf vermischen und nach Belieben würzen. Den Thunfisch und den Mais abtropfen lassen. Den Salat waschen und klein rupfen. Die Tortilla-Wraps nach Packungsanleitung kurz erwärmen. Die Wraps mit dem Dip einreiben und mit den Zutaten belegen, fest einrollen und genießen.

Guten Appetit!



___________________________________________________

Hello Loves,

today I want to show you the tasty and fast making recipe for Tortillas with tuna, corn/maize and salad!

Recipe Tortillas with tuna, corn/maize and salad

ingredients

4 tb plain yogurt
 4 ts olive oil
2 ts white wine vinegar
2 ts mustard
200g tuna
200g corn/maize
2-4 tortillas
salad
pepper, salt, oregano, sugar, curry

Recipe Tortillas with tuna, corn/maize and saladRecipe Tortillas with tuna, corn/maize and salad

preparation

Mix the yogurt with the oil, the vinegar and the mustard and flavor it after your choice. Wash the salad, let the corn/maize and the tuna dripping and warm the tortillas as described. Put some dip on one tortilla, admit the other ingredients, roll it and enjoy! 

Enjoy your meal! 

Love,
Madie


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen